Terug naar overzicht

Open Bedrijvendag: Limburg DC

Wanneer?
06.10.2024
Start:
10:00
Einde:
17:00
Locatie?
Agoralaan 2, 3590 Diepenbeek

We heten je van harte welkom om de nieuwste ontwikkelingen op campus Limburg DC te ontdekken. Dit is dé kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij enkele bedrijven op de Health Campus en meer te leren over de baanbrekende projecten die hier plaatsvinden. Wandel door het hart van Limburg DC en de Health Campus, waar elke stop je meeneemt in de toekomst van gezondheidszorg en innovatie.

  • Ontdek wat er zich achter de coulissen afspeelt bij health- en care-incubator BioVille, de broedplaats voor groei en innovatie in de gezondheidszorg, en de thuisbasis van veelbelovende start-ups in life sciences.
  • Maak een virtuele wandeling doorheen Limburg DC en beleef de kunstzinnige paden van Gijs Van Vaerenbergh via Virtual Reality.
  • Stop bij de REVAL Academy van de UHasselt, het toonaangevende onderzoeks- en opleidingscentrum in revalidatiewetenschappen. Hier ontdek je hoe baanbrekend onderzoek en praktijkgerichte opleidingen bijdragen aan de toekomst van revalidatie en zorg.
  • Wandel langs de bouwplaats van het nieuwe poortgebouw van de Health Campus, waar de toekomst van zorginnovatie vorm krijgt, en krijg een sneak peek van de toekomstige ingang van Limburg DC.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

*Dit event is gratis en vrij toegankelijk.

© POM Limburg 2024
POM Limburg voert het sociaaleconomisch beleid van de provincie Limburg uit.
limburg