Blijf op de hoogte van het nieuws

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar overzicht

Opdracht mobiele units voor Health Campus gelanceerd

13.12.2022

De transformatie van Campus Diepenbeek is nu al ingezet. In het kader van de verdere ontwikkeling van de campus maken enkele oude gebouwen plaats voor nieuwe. Om de huidige campusbewoners de nodige huisvesting aan te bieden tijdens de werken, lanceert de NV Wetenschapspark Limburg een overheidsopdracht voor tijdelijke units op de Health Campus.

Campus Diepenbeek wordt een nieuw kruispunt van kruisbestuiving, met ruimte voor onderwijs, onderzoek, economische bedrijvigheid en recreatie. In het masterplan springen vooral de twee themacampussen in het oog: de Bouwcampus en de Health Campus. Op die laatste bouwt POM Limburg samen met partner UHasselt aan de toekomst van de gezondheidszorg. komen.

Tijdelijke units
Op dit moment is de campus nog volop in ontwikkeling. Oude gebouwen maken plaats voor nieuwe. Om de bewoners van die oude gebouwen tijdens het transformatieproces onderdak te blijven bieden, lanceert de NV Wetenschapspark nu een opdracht voor het leveren en plaatsen van tijdelijke units. Meer specifiek gaat het om de levering, installatie en verhuur van mobiele units die als bureau- en vergaderruimte, laboratorium, stock- en archiefruimte, maar ook als kabinet voor preventieve geneeskunde en sportgeneeskunde kunnen worden ingezet.

Geïnteresseerden kunnen hun kandidatuur tot vrijdag 13 januari 2023 indienen. Meer info op: https://enot.publicprocurement.be/enot-war/preViewNotice.do?noticeId=466815.

┬ę POM Limburg 2024
POM Limburg voert het sociaaleconomisch beleid van de provincie Limburg uit.
limburg