Campussen

POM Limburg, LRM, het provinciebestuur en andere partners rolden de voorbije jaren succesvolle campussen uit in Limburg. Corda Campus geldt hierbij als het vlaggenschip. POM heeft de Limburgse campusontwikkelingen steeds actief ondersteund, onder meer via kapitaalsparticipaties.

Op het fundament van de huidige campussen bouwen we verder aan een aantal nieuwe campussen. De focus ligt op innovatie, internationalisering, ondernemerschap en talentontwikkeling. Zo staan er tal van innovatieve campussen bij POM Limburg in de steigers. 

Campussen in de steigers

Nieuwe kruispunten zetten Limburg op de kaart in belangrijke economische kernsectoren.

Bestaande campussen

POM Limburg stond aan de wieg van de belangrijkste innovatieve campussen in Limburg. Niet alleen, maar samen met partners LRM, provinciebestuur Limburg, UHasselt, KU Leuven en de steden Hasselt, Genk en Sint-Truiden.

Participaties

POM Limburg participeert, waar nodig, in de ontwikkeling van collectieve infrastructuren voor de huisvesting van bedrijven. Het gaat vooral om startende en kennisintensieve bedrijven.

Door te participeren in deze infrastructuur wil POM Limburg nieuwe bedrijvigheid in de provincie de nodige ondersteuning bieden.

Dit kan je ook interessant vinden

© POM Limburg 2024
POM Limburg voert het sociaaleconomisch beleid van de provincie Limburg uit.
limburg