Gezocht: redacteurs POMblad

POM Limburg brengt halfjaarlijks het magazine POMblad uit, met daarin nieuws over alles wat economie boeiend en belangrijk maakt. En met een staalkaart over hoe POM Limburg als economisch regisseur van de provincie dagelijks de economie stimuleert met nieuwe campussen, innovatieversnelling en samenwerkingsinitiatieven.

Ons kleine redactieteam bracht al zeven succesvolle edities van POMblad uit. Voor de achtste editie willen we dat team uitbreiden.

Wie zoeken we?
Journalisten of redacteurs met een vlotte pen, die zich één of twee keer per jaar willen verdiepen in interessante economische thema’s.

Onze schrijfstijl
In POMblad hanteren we een neutrale, journalistieke toon die meer aanleunt bij die van een krantenartikel dan van een gemiddelde brochure. Een ‘spitant’ sausje is wel welkom, bijvoorbeeld in de vorm van woordspelingen, originele titels of beeldspraak.

Samenwerking
Het communicatieteam van POM Limburg is hoofdredacteur van het magazine en bepaalt de thema’s en invalshoeken van de artikels. Na een briefing door dat team schrijf je de artikels of interviews zelfstandig uit. Na de redactiefase neemt het POM-team weer over.

Interesse?
Neem contact op met Tanith Van Damme, Pers- en Communicatiemanager bij POM Limburg, viatanith.vandamme@pomlimburg.be.

© POM Limburg 2024
POM Limburg voert het sociaaleconomisch beleid van de provincie Limburg uit.
limburg